művészetterápiás levelek

JELENLÉT PROJEKT

Új levelezős projektet indítok 2024-ben. Ezúttal „jelenlét leveleket” küldök, melynek célja a lelassulás, befelé figyelés, hogy jelen legyünk az életünkben, tudatosítsuk a mindennapok értékességét. Természetesen művészetterápiás szemüvegen keresztül nézünk rá a fenti témára, hiszen szeretném veled is megismertetni ezt a módszert, és a hatásait. 

Aminek külön örülök, hogy a leveleimet olvasók rendszeresen visszajeleznek, hogy jó a buli:

visszajelzes-2
visszajelzes-1
visszajelzes-3

De az is nagyon jól esik, amikor elhintek valamit, hogy miről lesz szó a következő levélben, és ilyen válasz érkezik rá:

visszajelzes-5

Vagy amikor megosztok valami sebezhető sztorit:

visszajelzes-4

Aki a leveleket írja:

Szabó-Vagyóczki Nóri művészetterapeuta

Szia! Nóri vagyok, művészetterapeuta.

Az elmúlt 7 évben marketingesként tevékenykedtem. Először ügynökségi környezetben dolgoztam, aztán saját vállalkozást építettem, kivitelezéssel, tanácsadással is foglalkoztam.

De aztán ahogy megismerkedtem a művészetterápiával és egyre közelebb kerültem önmagamhoz, úgy kerültem egyre távolabb attól, hogy a marketinges vállalkozásom határozza meg a napjaimat. Életre szóló tanulság ebből az időszakból, hogy ha nem figyelek, az is be tud korlátozni, amire a legnagyobb szabadságot hittem.  

Azért szeretem a művészetterápiát, mert mélységesen sokszínű. Magában foglal képzőművészetet, zenét, mozgást, mesét, irodalmat – elképesztően izgalmas, hogy mennyiféleképpen lehet használni.  

Biztos vagyok benne, hogy nemcsak egyszeri segítség az önfejlesztésre, hanem egy lehetőség arra, hogy a gyógyulás, önismeret mélyítése a mindennapok része legyen.

Ha érdekel ez a módszertan, gyere: